Luminary Lab – Activități STEM practice cu ajutorul luminii | Sci-art your life!

Luminary Lab – Activități STEM practice cu ajutorul luminii | Sci-art your life!

💡 Sunteți pregătiți să pătrundeți în lumea fascinantă a circuitelor electrice și a luminii, printr-un atelier interactiv în două părți în cadrul căruia veți crea adevărate opere de artă luminoase?

Coordonator atelier: Dorian Bolca, artist

 

Vârsta recomandată: 7-14 ani

Număr maxim de participanți: 6

Partea I: Marți, 29.08.2023, ora 16:00

Partea II: Sâmbătă, 16.09.2023, ora 12:00

 

Acest atelier face parte din programul Sci-art your life!. 

🔋 În prima parte a atelierului, se vor folosi baterii de 9V drept sursă de alimentare pentru leduri. Participanții vor învăța să creeze conexiuni simple și sigure pentru a-și ilumina ideile.
🌞 În cea de-a doua parte a atelierului, programată pe 16 septembrie, vom introduce și panouri solare drept o sursă eco-friendly de curent. Astfel, participanții vor explora și mai multe modalități de a utiliza energia solară în creațiile luminoase.
Așadar, vă așteptăm pentru două sesiuni pline de creativitate, lumină și distracție!
🚸 Siguranța copiilor: ne preocupă siguranța tuturor participanților, iar atelierul va fi adaptat pentru a asigura o experiență sigură și educațională pentru copii.

 

Design grafic: Josepha Blanchet

Organizatori: META Spatiu

Evenimentul face parte din programul Sci-art your life!, parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.
Program co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Notă:
  • Participarea copiilor este gratuită.
  • Toate materialele necesare desfășurării atelierului sunt puse la dispoziție de organizator.
  • Vă rugăm să vă înscrieți completând următorul formular:
      https://forms.gle/wzNAx4um7JLM5P319
29 august: 16:00
16 septembrie: 12:00
Loc: MV sci-art
Prev project Next project
Scroll up Drag View