Insecte sociale – atelier pentru copii | Sci-art your life!

Insecte sociale – atelier pentru copii | Sci-art your life!

Vă invităm la primul atelier pentru copii din seria atelierelor META FORUM: Insecte sociale, unde copiii vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea și cunoștințele despre lumea acestor creaturi mici, dar inteligente și bine organizate în societăți diverse și interesante.

Coordonator atelier: Mirela Stoeac-Vlăduți, Loredana Nedelcu

 

Vârsta recomandată: 6-12 ani

Număr maxim de participanți: 6

 

Acest atelier face parte din programul Sci-art your life!. 

Atelierul va începe cu un tur ghidat adaptat alături de Mirela Stoeac-Vlăduți în instalația Spațialități con(-)centrice a artistei Liliana Mercioiu Popa, astfel după o succintă incursiune printre primele forme de viață vegetal-animale, copiii vor avea oportunitatea să își exprime creativitatea, alături de Loredana Nedelcu, inspirați de structura socială complexă a insectelor (furnici, albine, termite) și modul în care acestea lucrează în echipă pentru a-și construi coloniile, a-și asigura hrana și a se proteja reciproc.

 

Design grafic: Josepha Blanchet

Organizatori: META Spatiu

Evenimentul face parte din programul Sci-art your life!, parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.
Program co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Notă:
  • Participarea copiilor este gratuită.
  • Toate materialele necesare desfășurării atelierului sunt puse la dispoziție de organizator.
  • Vă rugăm să vă înscrieți completând următorul formular:
      https://forms.gle/wzNAx4um7JLM5P319
15 iulie: 12:00
Loc: MV sci-art
Prev project Next project
Scroll up Drag View