Atelier pentru copii: Arhitecturi imaginate | REMIX ID

Atelier pentru copii: Arhitecturi imaginate | REMIX ID

Workshop-ul este inspirat de expoziția Made-up histories have long lives. Copiii vor descoperi istorii relatate de artiști în cadrul expoziției și semnificația anumitor elemente arhitecturale, urmând să-și lase imaginația liberă și să se exprime prin intermediul desenului.

Coordonator atelier: Loredana Nedelcu, asistent curator în cadrul galeriei de artă contemporană META Spațiu

 

Vârsta recomandată: 7-12 ani

Număr maxim de participanți: 12

 

Acest atelier face parte din evenimentul REMIX ID 2023. 

Expoziția Made-up histories have long lives, evenimentul de deschidere a programului REMIX ID 2023, este o istorie a istoriilor. REMIX ID este despre tradiție și contemporaneitate, REMIX ID este un îndemn la solidaritate între etnii, între diversele grupuri sociale, între urban și rural, între oameni. REMIX ID propune dialogul intercultural într-o manieră creativă, care face apel atât la simțuri, cât și la intelect, folosind arta ca mediu de răspândire a unui mesaj de toleranță, pace și bună înțelegere prin alcătuirea unui mozaic artistic de artă, cercetare etnografică, documentare, muzică și imagine, în care sensurile străvechi ale comunităților etnice din Banatul rural se întâlnesc cu lumea puternic tehnologizată din mediul urban.

 

Design grafic: Josepha Blanchet

Organizatori: META Spatiu

Proiect cofinanțat de: Centrul de Proiecte Timișoara

Proiectul face parte din programul Timișoara 2023 – Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara.

 

Notă:
8 aprilie: 12:00
Loc: MV sci-art
Prev project Next project
Scroll up Drag View