AnunturiOPEN CALL Sci-art your life! | for students

OPEN CALL Sci-art your life! | for students

MV sci art
Timișoara – Bld. Mihai Viteazu nr. 1, Căminul 1MV

28 mar- 7 apr '24

Deadline: 

7 aprilie 2024

WORKSHOP-URI DE CO-PRODUCȚIE DE ARTĂ ȘI ȘTIINȚĂ

META Spațiu lansează un OPEN CALL pentru participarea în cadrul unui program de workshop-uri de co-producție de artă și știință, adresat studenților Facultății de Artă, UVT și studenților de la Universitatea Politehnica Timișoara, indiferent de specializare. 


DESPRE PROIECT

Programul Sci-art your life! are ca scop principal dezvoltarea unei abordări complexe și sinergetice în întâlnirea dintre știință și artă. Prin acest open call, META Spațiu facilitează accesul studenților la un program de învățare interdisciplinară și sesiuni de lucru cu specialiști și cercetători din domeniile artei și științei. Studenții selectați se vor întâlni în cadrul unor sesiuni de lucru  în laboratoarele celor două universități și vor dezvolta proiecte și lucrări care integrează elemente atât din domeniul științei, cât și din cel al artei. În urma întâlnirilor, participanții vor colabora și dezvolta proiecte sau lucrări de artă, adaptate la spațiul centrului MV sci-art, și care vor fi expuse ulterior într-o expoziție finală.

Termenul limită de înregistrare: 07.04.2024 

Mai multe detalii găsiți în regulamentul de mai jos.


APLICARE

Pentru a aplica trebuie să completezi formularul disponibil aici.

Program co-finanțat de 𝐀𝐅𝐂𝐍 Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
 
𝐌𝐕 𝐬𝐜𝐢-𝐚𝐫𝐭 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫
Timișoara, Bd. Mihai Viteazul nr. 1
www.metacontemporary.ro
contact@metacontemporary.ro
Scroll up Drag View