ProgramExpozitieOffline – expoziția rezidenței META Spațiu la Calpe Gallery

Offline – expoziția rezidenței META Spațiu la Calpe Gallery

Calpe Gallery – str. Hector nr.1 (Bastion Theresia)

27 noi - 08 dec 2018

Interval orar:
M-V 13.00 19.00

Artiști: 

Cătălin Bătrânu (RO), Josépha Blanchet (FR), Sorin Ciutacu (RO), Daniel Dan (RO), Andreea Foanene (RO), Vlaicu Golcea (RO), Alex Halka Turcin (RO), Andreea Heresanu (RO), Emilia Jagica (SRB/DE), Michael Koch (AU), Martin Kudla (SK), Andreea Medar (RO), Silvia Moldovan (RO), Cătălin Marius Petrișor (RO), Olga Diana Török (RO)

Curatori: 

Mirela Stoeac-Vlăduți, Andreea Foanene

Detalii eveniment:

Offline înseamnă 10 zile de creație artistică, deconectare de rețelele de socializare, (re)cunoaștere în rezidența artistică organizată de META Spatiu în vara acestui an la malul Dunării, într-o locație feerică – Amonita. Dunărea este nu doar martor, muză sau oglindă, ci intervine cu excepționalele sale calități alchimice în însăși procesul de creație. Dunărea este materie vie în lucrările artiștilor care au făcut parte din rezidența META Camp, precum și în practicile teoreticienilor invitați.

Pe 27 noiembrie aducem vara de la malul Dunării la Calpe Gallery în Timișoara. Am avut, împreună, 10 zile în care ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, ne-am bucurat, artiștii au creat lucrări pe care trebuie neapărat să le vedeți, iar participanții din domeniul istoriei artei, filozofiei și teatrului au împărtășit din preocupările lor. Vă așteptăm, cu drag, marți, 27 Noiembrie, de la ora 19:00, la Calpe Gallery din Bastionul Theresia, să simțiți și voi energia rezidenței artistice în care noi ne-am abandonat OFFLINE în luna iulie a acestui an.

Pe tot parcursul expoziției vor avea loc evenimente la care vă invităm: workshopuri pentru copii, inspirate de lucrările unora dintre participanți, o META sesiune de #Yolga cu Olga Diana Török și discuții de seară despre estetică și practici artistice.

Save the date!

Notă:  

Intrarea este liberă.

 

Organizator:  

Organizatori: META Spatiu

Parteneri: Casa de Cultura a Studentilor TimisoaraAmonitaUniversitatea de Vest din TimisoaraPrimăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara

Scroll up Drag View