ProgramExpozitieShared experiences

Shared experiences

MV sci art
Timișoara – Bld. Mihai Viteazu nr. 1, Căminul 1MV

10 - 17 oct '23

Opening:
10 oct, ora 18.00

Orar vizitare:
Ma – Sa, 12.00 – 18.00

Artiști: 

Dorian Bolca, Floriama Cândea, Claudia Chiriță, Cătălin Crețu, Cosmin Haiaș, Liliana Mercioiu-Popa

Curator:

Loredana Nedelcu

Vă invităm, marți, 10 octombrie începând cu ora 18:00, să descoperiți expoziția Shared experiences, dialogul a șase artiști care provin din zone de practici diferite și rezultatul unei rezidențe artistice în care cei trei artiști din București și cei trei artiști din Timișoara au avut acces la infrastructura tehnică și informațională a partenerilor de la Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea de Vest Timișoara.

Shared experiences. Evolving networks este un instrument de navigare în cadrul rețelelor artistic – științifice care prind contur în România și de punere în relație a acestora, în încercarea de a mapa un model colaborativ deschis și predictibil, precum și de a stimula colaborările dintre artiști și oameni de știință. Centrat în jurul unei rezidențe artistice, proiectul și-a propus să creeze un mediu facil de schimb epistemologic, transfer de practici între diverse domenii (artistic și științific) și să contribuie la consolidarea colaborărilor din sectorul cultural sci-art, pe axa Timișoara-București.

Scopul acestui proiect este să faciliteze colaborarea între profesioniști din domenii diverse, combinând abordările artistice și științifice pentru a dezvolta un limbaj artistic mai amplu și pentru a răspândi ideile și practicile artă-știință către un public tot mai larg.

 

Program co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
 
MV sci-art center
Timișoara, Bd. Mihai Viteazul nr. 1
contact@metacontemporary.ro
Scroll up Drag View