Tur ghidat III cu Mirela Vlăduți, WOMAN, ALL TOO WOMAN

Tur ghidat III cu Mirela Vlăduți, WOMAN, ALL TOO WOMAN

30 septembrie 2018 | Muzeul de Artă Timișoara – Piața Unirii nr.1

Interval orar: 14.00-15.30

Detalii eveniment:

Ghid tur: Mirela Stoeac-Vlăduți

| WOMAN, ALL TOO WOMAN |, evenimentul de artă contemporană al anului în Timișoara, aduce unele dintre cele mai importante artiste ale momentului la Muzeul de Artă Timișoara, în perioada 15 august – 15 octombrie 2018, printre care și una dintre cele mai cunoscute lucrări de artă contemporană ale Marinei Abramović – „Balkan Baroque”.

Turul este susținut de comisarul expoziției, Mirela Stoeac-Vlăduți, și este adresat tuturor celor interesați de aflarea mai multor detalii despre conceptul expozițional WOMAN, ALL TOO WOMAN, despre lucrările expuse și artistele participante, despre una dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistei Marina Abramović.

Expoziția este realizată în cadrul proiectului BaroquellUrban, ediția a III-a, organizat de META Spatiu împreună cu Muzeul de Arta Timisoara – Palatul Baroc, aduce în prim plan, pe parcursul celor două luni de desfășurare, peste 30 de artiste din România, Serbia, Ungaria, Austria și Franța, peste 120 de lucrări de artă (pictură, sculptură, fotografie, instalație, obiect), precum și o serie de evenimente speciale: conferințe, dezbateri, performance, artist talk, teatru, ateliere, tururi speciale ș.a.

Notă:

PARTICIPAREA în cadrul turului presupune achiziționarea biletului de intrare în valoare de 20 lei direct de la casieria Muzeului de Artă Timișoara.

Pentru ELEVI, STUDENȚI și PENSIONARI biletul de intrare are valoarea de 10 lei.

Persoanele care au participat la campania de donare de sânge Donează. Salvează o viaţă! au acces gratuit la tur, intrarea fiind condiționată de prezentarea sticker-ului de donator oferit de clinica Regina Maria.

 


 

Organizatori: META Spatiu, Muzeul de Artă Timișoara

Parteneri: Tarom, Agentia de Print, Filarmonica Banatul, Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, Prospero Delicii, The Woman, Thesaurus Wines, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Prev project Next project
Scroll up Drag View