Tur ghidat V cu Andreea Foanene, curator/WOMAN, ALL TOO WOMAN

Tur ghidat V cu Andreea Foanene, curator/WOMAN, ALL TOO WOMAN

12 octombrie 2018 | Muzeul de Artă Timișoara – Piața Unirii nr.1

Interval orar: 11.00-13.00

Detalii eveniment:

Curator: Andreea Foanene

În cazul în care nu ați vizitat expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN, vă încurajăm să participați la ultimul eveniment din seria tururilor ghidate. Turul este adresat tuturor celor interesați de aflarea mai multor detalii despre conceptul expozițional WOMAN, ALL TOO WOMAN, despre lucrările expuse și artistele participante, despre una dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistei Marina Abramović.

Expoziția este realizată în cadrul proiectului BaroquellUrban, ediția a III-a, organizat de META Spatiu împreună cu Muzeul de Arta Timisoara – Palatul Baroc, aduce în prim plan, pe parcursul celor două luni de desfășurare, peste 30 de artiste din România, Serbia, Ungaria, Austria și Franța, peste 120 de lucrări de artă (pictură, sculptură, fotografie, instalație, obiect), precum și o serie de evenimente speciale: conferințe, dezbateri, performance, artist talk, teatru, ateliere, tururi speciale ș.a.

Notă:

PARTICIPAREA în cadrul turului presupune achiziționarea biletului de intrare în valoare de 20 lei direct de la casieria Muzeului de Artă Timișoara.

Pentru ELEVI, STUDENȚI și PENSIONARI biletul de intrare are valoarea de 10 lei.

 


 

Organizatori: META Spatiu, Muzeul de Artă Timișoara

Parteneri: Tarom, Agentia de Print, Filarmonica Banatul, Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, Prospero Delicii, The Woman, Thesaurus Wines, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Next project
Scroll up Drag View