Portret foto-experimental – workshop gratuit pentru copii

Portret foto-experimental – workshop gratuit pentru copii

3 decembrie 2018 | Calpe Gallery – str. Hector nr.1 (Bastion Theresia)

Interval orar: 17.30-19.00

Detalii eveniment:

Coordonatori workshop: Josépha Blanchet (FR) și Cătălin Bătrânu (RO)

Ne face plăcere să îi încurajăm pe cei mici să descopere arta prin intermediul atelierelor de creație organizate în cadrul expoziției OffLine. Astfel ajutăm la construirea unei punți între imaginația nelimitată a copiilor și lumea artei contemporane, sugerând o relație firească ce nu ține cont de vârstă.

Atelierul „Portret foto-experimental” este coordonat de artiștii Josépha Blanchet (FR) și Cătălin Bătrânu (RO), care propun o temă extrem de actuală: fotografia în context digital- prelucrare și experimentare.

Scopul acestui atelier este acela de a oferi copiilor un context practic prin care să descopere bunele practici în materie de fotografie de portret. Experimentarea cu diverse metode de prelucrare a fotografiilor realizate în timpul workshop-ului pune în mișcare imaginația copiilor, îndemnându-i să se joace învâțând.

Vă invităm să vă înscrieți copiii (cu vârste cuprinse între 7-14 ani) la workshop până la data de 30 noiembrie. Participarea la workshop este GRATUITĂ, fiind disponibile 12 locuri.

Notă:

Informații și înscrieri (până vineri, 30 noiembrie), pe pagina de Facebook META Spatiu.

Workshop-ul durează maxim 1h și 30 min.

Prin participarea la workshop vă oferiți acordul de publicare a fotografiilor cu copiii realizate în timpul atelierului.

 


 

Organizatori: META Spatiu

Prev project Next project
Scroll up Drag View