Fereastra magică – workshop gratuit pentru copii

Fereastra magică – workshop gratuit pentru copii

1 decembrie 2018 | Calpe Gallery – str. Hector nr.1 (Bastion Theresia)

Interval orar: 11.00-12.30

Detalii eveniment:

Coordonator workshop: Ioana Terheș

Ne face plăcere să îi încurajăm pe cei mici să descopere arta prin intermediul atelierelor de creație organizate în cadrul expoziției OffLine. Astfel ajutăm la construirea unei punți între imaginația nelimitată a copiilor și lumea artei contemporane, sugerând o relație firească ce nu ține cont de vârstă.

Atelierul „Fereastra magică” este inspirat din lucrarea artistului austriac Michael Koch (AU), care propune prin colaj un exercițiu de a trece dincolo de aparență, Lucrurile ce par simple ascund în spate idei complexe ce ne pun la bătaie intuiția, precum și curiozitatea de a afla sau a ne imagina ce se ascunde dincolo de „ferestre”.

Copiii pot crea lumi magice ce se dezvăluie cu adevărat numai celor ce văd esența lucrurilor simple. Uneltele necesare le vom furniza noi, imaginația fiind principalul instrument de lucru!

Vă invităm să vă înscrieți copiii (cu vârste cuprinse între 7-14 ani) la workshop-ul coordonat de Ioana Terheș, până la data de 30 noiembrie. Participarea la workshop este GRATUITĂ, fiind disponibile 12 locuri.

Notă:

Informații și înscrieri (până vineri, 30 noiembrie), pe pagina de Facebook META Spatiu sau la telefonul 0729 667 353.
Workshop-ul durează 1h și 30 min.
! Prin participarea la workshop vă oferiți acordul de publicare a fotografiilor cu copiii realizate în timpul ateliereului.

 


 

Organizatori: META Spatiu

Prev project Next project
Scroll up Drag View