Donează. Salvează o viaţă!

Donează. Salvează o viaţă!

24 septembrie 2018 |  Policlinica Iulius Mall – str. Aristide Demetriade nr. 1, et. 1

Interval orar: 08.30-14.00

Detalii eveniment:

United Business Center Timișoara revine cu o nouă campanie dedicată angajaților companiilor prezente în clădirile de birouri UBC Timișoara.

Luni, 24 septembrie 2018, începând cu ora 08:30, United Business Center cu sprijinul Policlinicii Regina Maria Iulius Mall și a Centrului Regional De Transfuzie Sangvină Timișoara (Str. Aristide Demetriade Nr 1, în incinta Iulius Mall, etaj 1) organizează campania de donare de sânge `Donează. Salveaza o viață!`.

Partenerul acestei campanii este META Spațiu, organizatorul celui mai mare eveniment de artă contemporană al anului din România, expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN. În cadrul acestui eveniment, ce adună laolaltă 35 de artiste și peste 120 de opere de artă la Muzeul de Artă din Timișoara, artista Alina Cioară expune lucrarea „#therewillbeblood/art” care propune implicarea publicului în rezolvarea unor probele sociale vitale, precum declară însăși artista: „Ultima etapă a conceptului <Art is a Blood Donor>, lucrarea <#therewillbeblood/art>, nu închide un proces proces creativ, ci, prin implicarea publicului într-un performance/donarea de sânge, deschide un drum interdisciplinar, subliniind impactul artei în societate.”

Notă:

Programarea se va face la numărul de Call Center 0735 318 884, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 18.30. Persoanele care vor dona, primesc un sticker cu un mesaj legat de lucrarea artistei, cu care vor avea acces la un tur privat în cadrul expoziției WOMAN, ALL TOO WOMAN – Muzeul de Artă în Timişoara.

 


 

Organizatori:  United Business Center Timișoara, META Spatiu

Parteneri: META Spatiu, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria

Prev project Next project
Scroll up Drag View