ProgramOnlineVIP – Very Isolated Person, spectacol online

VIP – Very Isolated Person, spectacol online

Spectacol de Teatru ONLINE

21 iun 2020

Ora: 20.0020.40

Olga Török 

Regie si text – Paula Breuer
Subtitrarea live – Török Silvia

Teatru online pe Zoom în limba germană cu subtitrare în limba română

În spectacolul nostru online, o urmărim pe Nina, unul din cele mai tragice personaje a piesei de teatru “Pescărușul” scrise de Anton Cehov în 1895, cum ni se destăinuie și descoperim paralele către viața unei actrițe din zilele noastre marcate de “distanțarea socială”, dar si de paradigma noii forme de teatru, online.

După doi ani de “viață crudă” cum îi spune ea, și încercări eșuate, Nina se reîntoarce în acel loc, din care a fugit. Dintr-o tânără femeie plină de speranță și vivacitate, devine o persoană profund rănită, care după spusele proprii a înțeles că: “Actoria nu înseamnă faimă, nici strălucire și nici ceea ce am visat, ci puterea de a supraviețui”.

Durata: 40 de minute

Spectacolul va fi live pe ZOOM. Pentru a-l accesa urmați link-ul, pe care îl vom posta în curând. Apoi veți fi rugați să completați numele și adresa de E-mail. E-mailul vostru trebuie să fie unul valabil, dar numele poate să fie ales și aleatoriu. Veți rămâne anonimi. Asta înseamnă, că o veți putea vedea pe actriță, dar nimeni inafara de ea, vă poate vedea numele. Comunicarea în timpul spectacolului se va efectua pe alte căi.

Nu vom face live stream pe Facebook sau Youtube, tocmai pentru a vă cere acest minim effort, ca la un spectacol de teatru, de a intra în spațiul de joc al actriței.

Powered by: META Spatiu

 

Scroll up Drag View